Výpis nemovitostí

Pronájem bytu 1+kk, 46 m2 – Brno – ul. Lipová

1+kk

46 m2

Brno-město

Pronájem

21 900 Kč za měsíc

Popis nemovitosti

Je nám potěšením Vám nabídnout na pronájem luxusní, zcela nový byt v oblíbené části Brna – v Pisárkách. Byt je situovaný v prvním podlaží novostavby bytového domu na ul. Lipová.

Interiér a exteriér bytu a také bytového domu jsou ve velmi vysokém standardu.

V nejbližších dnech se do bytu bude montovat kuchyňská linka a byt se bude zařizovat nábytkem. Na pronájem se nabízí jako převážně zařízený. K dispozici bude na míru vyrobená kuchyňská linka se spotřebiči (kombinovaná trouba s mikrovlnkou, myčka nádobí, lednice s mrazákem, indukční varná deska), postel dvoulůžko (160 cm, bez matrací), šatní skříň, stůl, knihovna, úložné prostory, botník a věšák v předsíni a zrcadlo v koupelně.
V případě zájmu je možné doplnit další vybavení.

Z hlavního obytného prostoru je přístup do prosklené místnosti – zimní zahrady, ze které se vstupuje na terasu. Za domem je pro obyvatele domu k dispozici nádherná vzrostlá okrasná zahrada s jezírkem, altánkem a posezením. K bytu je možné využívat prostorný zděný sklep umístěný v suterénu domu.

Vkusná hliníková okna jsou vybavena venkovními žaluziemi. V bytě je k dispozici rekuperace i klimatizace. V celém bytě je podlahové topení. Koupelna je vybavena moderním sprchovým koutem typu walk-in a je spojená s toaletou.

V okolí bytového domu je k dispozici veškerá občanská vybavenost – zastávka tramvaje (10 min. do centra města), potraviny, restaurace, koupaliště a mnoho dalšího. Kromě dominant centra města jsou dostupné také možnosti pro venkovní rekreaci, například Kraví hora nebo Wilsonův les.

Nájem činí 21.900 Kč + 3.500 Kč zálohy za služby a energie včetně zálohy za elektrickou energii.
Vratní kauce je v hodnotě 45.000 Kč.
Provize RK je v hodnotě jedné měsíční platby + DPH.

Byt je k dispozici od 07. 10. 2024.
Těším se na Vás na prohlídkách.

Specifikace nemovitosti

Cena

21 900 Kč za měsíc

Poznámka k ceně

+ 3.500 Kč zálohy za služby a energie, + provize RK

Podlaží

1

Plocha bytu

46 m2

Kraj

Jihomoravský kraj

Okres

Brno-město

Lokalita

Lipová, Brno

Terasa

PENB

G - Mimořádně nehospodárná

Stav

Aktuální

Kontakt

Mgr. Michaela Jakeš Bočová

+420 773 742 331 bocova@pegasreal.cz