Výpis nemovitostí

Pronájem bytu 2+kk, 68 m2 – Brno – Staré Brno

2+kk

68 m2

Brno-město

Pronájem

24 500 Kč za měsíc

Popis nemovitosti

Dobrý den, nabízíme vám k pronájmu krásný, nový a kompletně vybavený byt o celkové užitné ploše 68 m2 ( počítáno i s balkonem). Byt je součástí projektu Nové Hlinky, který byl letos úspěšně dokončen.

Byt vyniká prvotřídními materiály a vybavením. Za zmínku stojí dřevěné podlahy, bezfalcové interiérové dveře s magnetickými zámky, spotřebiče značky Miele a Whirlpool. Součástí pronájmu pračka se sušičkou, sedací souprava, velká čalouněná postel, vestavěné skříně, televizní stolek a v neposlední řadě velmi kvalitní kuchyňská linka. Majitele po domluvě může byt vybavit ještě jídelním stolem a židlemi.

Srdcem bytu je obývací pokoj s kuchyní o ploše 28,4 m2, ze kterého vstupujete na balkon. Balkon a celý byt je orientován do vnitrobloku, díky čemuž máte garantován klid a výhled do zeleně. Byt se nachází v 5.NP budovy s výtahem. K bytu nabízíme možnost pronajmutí vnitřního parkovacího místa v garáži.

Ulice Hlinky patří vyhledávaná místa pro bydlení, na proti bytového domu se nachází Brněnské výstaviště, nedaleko Mendlovo náměstí odkud můžete MHD cestovat na jakoukoliv stranu Brna. Byt je volný ihned.

Lokalita

Specifikace nemovitosti

Cena

24 500 Kč za měsíc

Poznámka k ceně

+ vnitřní garážové stání 2 500 Kč/měsíc, v uvedené ceně nejsou započítány energie

Podlaží

5

Plocha bytu

68 m2

Kraj

Jihomoravský kraj

Okres

Brno-město

Lokalita

Hlinky, Brno

Balkón

Garáž

PENB

B - Velmi úsporná

Stav

Aktuální

Kontakt