Výpis nemovitostí

Prodej stavebního pozemku, 577 m2 – Ladná

Bydlení

577 m2

Břeclav

Prodej

2 990 000 Kč

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji stavební pozemek o rozloze 577 m2, ideální pro výstavbu rodinného domu v malebné lokalitě Ladná.

Součástí nabídky je možnost využít hotový návrh moderního bungalovu od renomované firmy Moravské Dřevostavby s.r.o., která je specialistou na kvalitní dřevostavby. Můžete se tak spolehnout na promyšlený design a funkčnost domu, který bude ideálně zapadat do okolního prostředí. Pokud však máte vlastní představu o budoucím domě, pozemek Vám nabízí možnost postavit cokoliv jiného dle vašich přání a potřeb, architekti z firmy Moravské Dřevostavby s.r.o. Vám budou k dispozici.

Veškeré inženýrské sítě a dokončená komunikace budou k dispozici do konce tohoto roku, což Vám umožní rychlý start výstavby.

Tato lokalita nabízí nádhernou přírodu, ideální pro rodiny s dětmi, milovníky klidu a přírodních krás. Okolí je vhodné pro různé volnočasové aktivity, například procházky, cyklistika či rybolov. Ladná nabízí však vše potřebné pro bydlení, včetně základní občanské vybavenosti – mateřská školka, základní škola, potraviny, restaurace, volnočasové centrum a třeba i jogové studio. Výborná dopravní dostupnost umožňuje snadné spojení s okolními městy a jejich infrastrukturou. Do města Břeclav je to necelých 6 km.

Pokud hledáte ideální místo pro stavbu svého nového domova v moderní a nově vznikající komunitě, neváhejte nás kontaktovat. Pozemek je připraven stát se základem vašeho budoucího domova!

Lokalita

Specifikace nemovitosti

Cena

2 990 000 Kč

Plocha pozemku

m2

Kraj

Jihomoravský kraj

Okres

Břeclav

Lokalita

Ladná

Stav

Aktuální

Kontakt