Výpis nemovitostí

Pronájem bytu 2+kk, 47,3 m2 – Brno – Staré Brno

2+kk

47 m2

Brno-město

Pronájem

18 000 Kč za měsíc

Popis nemovitosti

Hledáte plně vybavené 2+KK?

V Brně na ulici Pekařská pro Vás máme nádherně zařízený byt.

Byt o dispozici 2+kk se nachází ve druhém patře cihlového domu. Celková výměra samotného bytu činí 47,3 m2 plus balkon cca 2 m2. Součástí nájmu je plně vybavená kuchyňská linka, jenž byla zhotovena na míru a zahrnuje vestavěné spotřebiče jako varnou desku s digestoří, troubu, mikrovlnnou troubu, myčku a lednici, vše od značky Electrolux. Dále je byt vybaven kávovarem, sedačkou se dvěma křesly, stolem se židlí, dvěma regály a vestavěnou šatní skříní s prosklenými posuvnými dveřmi. Ložnice disponuje postelí a komodou, v předsíni se nachází zabudovaný botník se zrcadlem a věšák. Koupelna je vybavená prostornou vanou, umyvadlem, toaletou, pračkou a sušičkou, obojí značky Candy. Vstup na balkon je z ložnice.

Základem interiéru jsou neutrální barvy a kvalitní materiály. Podlaha je dřevěná, v koupelně velkoformátové dlaždice. Barvami byla dodána interiéru osobitost, která posouvá celkový dojem. Místnosti byly vybaveny jemnějším a kompaktnějším nábytkem a byt tak působí vzdušným dojmem pro příjemné bydlení.

Byt bude nabídnut nekuřákům a zájemcům, kteří žijí bez domácích zvířat.

Nájemné činí 18.000 Kč měsíčně + 3.000 Kč zálohy za služby a energie (voda, topení, elektřina, služby v rámci budovy). Majitel požaduje kauci ve výši dvou měsíčních plateb. Provize RK je jedna měsíční platba + DPH.

Volné ihned.

Specifikace nemovitosti

Cena

18 000 Kč za měsíc

Poznámka k ceně

+ zálohy na energie ve výši 3.000 Kč

Podlaží

2

Plocha bytu

47 m2

Kraj

Jihomoravský kraj

Okres

Brno-město

Lokalita

Pekařská, Brno

Balkón

PENB

G - Mimořádně nehospodárná

Stav

Aktuální

Kontakt